FwdeJewels

About Fwde

Η Fwde Jewels είναι μία ελληνική εταιρία με ανθεκτικά κοσμήματα…

Θα έλεγα αν ήταν μόνο αυτό.

Η Fwde Jewels είναι κάτι παραπάνω από μία απρόσωπη εταιρία κοσμημάτων, και αυτό είναι που την διαφοροποιεί από άλλες εταιρίες στον χώρο.

Το όνομα μου είναι Φωτεινή και θα ήθελα να σας πάρω μαζί μου στην ιστορία της…

Όλα ξεκίνησαν με μία ιδέα, στη περίοδο του κορονοιού, στο γραφείο μου. Ένα χόμπι που έγινε η καθημερινότητά μου από τον Οκτώβριο του 2020. Όντας στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου,
αποφάσισα να αρχίσω να ανεβάζω τα χειροποίητα κοσμήματα που έφτιαχνα στο instagram.

Το κοινό μεγάλωσε γρήγορα! Εκεί που τα
κοσμήματα που έφτιαχνα τα έδινα σε άτομα εντός Θεσσαλονίκης, με την έναρξη του 2021 άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ασχοληθώ επαγγελματικά με την κατασκευή των κοσμημάτων.

Από τότε μέχρι και τα μέσα του 2022 έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μάθω όλες τις τεχνικές κατασκευής κοσμημάτων. Από βίντεο στο ίντερνετ έως ηλεκτρονικά σεμινάρια. Μετά από πολλές αλλαγές στη ποιότητα και στην τεχνική έφτασα στο είδος κοσμημάτων που θέλω να αντιπροσωπεύει τη Fwde: κοσμήματα ανθεκτικά στον χρόνο, φιλικά στο δέρμα, φτιαγμένα με φροντίδα και αγάπη. Τον Μάιο του 2022 ένα βίντεο μου στο tik tok έγινε viral (600.000 προβολές) και η Fwde εκτοξεύτηκε! Με το που μπήκε το 2023, και μόλις μπήκα στα 20 μου, αποφάσισα ότι η Fwde Jewels είναι το επάγγελμα που θέλω να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Οι αναποδιές από τότε- αμέτρητες. Σε μπαζάρ που πήρα μέρος στην Αθήνα στις αρχές του 2023, κλάπηκε από τον χώρο που φυλασσόταν όλο το εμπόρευμα μου. Με τη στήριξη των φίλων μου και πελατών που έγιναν φίλοι μου συνέχισα να προσπαθώ να μαζέψω τα σπασμένα. Από τότε η Fwde Jewels είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε δεκάδες events και να τη γνωρίσουν χιλιάδες άτομα.

image00026
image00011
image00015
image00020
image00023
image00009
image00016
previous arrow
next arrow

Θα ήθελα να πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ… Στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου από την αρχή, επένδυσαν και πίστεψαν στις ικανότητες και στο όνειρο μου. Σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους μου, άτομα που ήταν δίπλα μου σε event, φωτογραφίσεις και ήταν οι πρώτοι στη σειρά να με υποστηρίξουν, χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτό. Στην Δέσποινα που ξεκίνησε μαζί μου τη σελίδα του instagram, στις αρχές του 2020. Μπορεί τη Fwde να τη τρέχω μόνη μου από τις αρχές του 2021 αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων στο άτομο που ξεκίνησε την ιδέα μαζί μου. Στον Κώστα που με βοήθησε να φτιάξουμε αυτό το eshop με απίστευτο μεράκι και αγάπη για το όνειρο μου. Σε ΟΛΟΥΣ όσους αποφάσισαν να κάνουν παραγγελία, like, comment, share, να πουν για τη Fwde σε φίλους και γνωστούς. Οι πελάτες της
Fwde έχουν γίνει η επιλεγμένη οικογένεια μου, και σας ευχαριστώ έναν προς έναν για την συνεχή αγάπη και υποστήριξη σας!

Με πολλή αγάπη,
Φωτεινή <3

Latest photo-shooting backstage

10% off

especially for you 🦋

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να πάρεις την ειδική έκπτωση στη πρώτη σου παραγγελία και να ενημερώνεσαι για εκπτώσεις και νέα!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.